Friday, December 28, 2012

Status : mOOd exam ?

Pintu dikuak.
"Eh, baru solat subuh? dah Dhuha bro! "

Usop tersengih- sengih macam kerang busuk.
Daud melangkah masuk.

"Aku stadi gilerrr malam tadi. Pukul 4 baru landing. Tu pasal tak sedar subuh, mood exam doe"
Usop angkat kening.

"Ewah ewah ewah mood exam konon. Aku boleh je bangun subuh. Apa macam?"

"Kau .. errr"
Dan Usop tersengih lagi macam kerang hancur <ade ke?> 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Oke. itu adalah intro. I guess u guys dapat feel entry ni pasal apa kan?? 
if u say..

"mesti pasal exam"

Ye Betol 

"mesti suruh jaga solat walaupun busy stadi"

Ye Betol Betol

"mesti nak suruh jangan lupa Tuhan walaupun busy stadi"

Ye Betol Betol Betol

"Alaaaa senang cite. Nak suruh jangan jadi hamba stadi lerr tu. Betul tak Cik Bintang yang comel?"><
Ye Betol Betol Betol dan Betol!

Alahaiii~~ bejaksana dan jiniyus kawan kawan saya neh ye. :D :D

So I guess you got the point kan? 

Exam season ni don't feel hebat sangat lahh with your study. You guess kalau kamu stadi sampai tak terlaksana kewajipan tu oke?
Op Coz lah tak!
Macamana nak dapat berkat stadi kalau kewajipan kat Allah pon tak terbuat. Hmmm masing masing bijak sila pikir elok2 , juga kepada diri ini yang tersangat lah hina ><

Badaway,
Exam season ni muka saya dah macam :


Zombie ! Ngeee~ tapi hidup mesti diteruskan .
Balancekan Tanggungjawab kite oke! Saya pon masih mencari cari the best way nak bagi balance uruskan tanggungjawab but i'm trying my best to give priority to the most important thing so u too ?

Till then,say bye. Wassalam.


5 comments:

  1. betull, kalau pandaii tpi x solat x gune jgak.. org x nak buat suami.. hehe

    ReplyDelete
  2. hehe. betol betol betol. carilah yg beragama :D

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Hihi. Masa ni tak kenal lagi kak. Random sangatt huhu

      Delete

Thanks for dropping your comments. Tick on 'Notify Me' to get notified on any replies for you :)